ERIKSENS GULVSERVICE

Guide af behandlingernes varighed, samt hvad vi gør

Introduktion

Her kan du finde en guide over de forberedelser der skal foretages inden vi kan behandle dit gulv. Du kan yderligere også se den proces som vil forså under behandlingen af dit gulv.

Herunder kan du finde vores Step by Step guide til trægulv, som viser forløbet når dit trægulv skal have gulvafslibning og 3 gange lakeringer:

Billede af daniel som sliber teresse gulv

Guide til slibning med 3-lak

Step 1

Første step i processen vil være at rummet eller de rum hvor der skal laves trægulv, skal være helt tømt for genstande, så gulvet er helt ryddet. Dette er vigtigt da vi ikke kan udføre en jævn og ordentlig behandling hvis der står ting i rummet og derudover kan komme hurtigere igang.

Step 1 af slibning med 3 lakeringer

Step 2

Nu vil vi komme og begynde slibnings arbejdet samt første behandling af dit gulv. Dette vil gøre dit gulv rent og jævnt igen, samtidig med at det bliver forberedt til en af vores mange efterbehandlinger. Herefter skal gulvet have en pause på 2 timer, for at det kan tørre.

Step 2 af slibning med 3 lakeringer

Step 3

Under dette step bliver gulvet hele gulvet genlakeret, dette gør gulvet mere holdbart så det kan holde til hverdagens slag samt at gulvet bliver meget lettere at vedligeholde. Man kan vælge imellem en masse lakeringer der alle har sine forskellige styrker og flotte egenskaber.

Step 3 af slibning med 3 lakeringer

Step 4

Dagen efter påbegyndelse af step 1, net slibes og gen lakeres gulvet igen, samt der bliver givet den sidste finish så gulvet står knivskarpt. Herefter er det gangbart igen efter 8 timer. Sammenlagt vil varigheden være 3 dage for denne behandling.

Step 4 af slibning med 3 lakeringer

Har dit gulv kun behov for to gange lakering, vil dette kunne klares på en eneklt dag, hvis alle rummene er klaret inden vi kommer, og det ikke er mere end 60 kvadratmeter.

ring til mig knap  20418295